Wim Distelmans brengt duidelijkheid over begrip “euthanasie”

WF051016Zaal  De Kroon in het Oud Gemeentehuis was op woensdag 5 oktober volledig gevuld voor een uiteenzetting van Wim Distelmans. Op uitnodiging van Willemsfonds Kapellen en CC Jean Speth bracht hij klaarheid in een aantal begrippen zoals euthanasie, palliatieve zorg enz. Eens te meer was duidelijk dat het begrip euthanasie door velen verkeerd wordt ingevuld. Prof. Distelmans gaf de aanwezigen ook over de correcte documenten die men moet invullen niet alleen in verband met euthanasie maar ook indien men zijn lichaam na overlijden voor onderzoek beschikbaar wil stellen. Volgende activiteit van WF Kapellen en CC jean Speth is op 1 december met een lezing over Willy Vandersteen.

maandag 10 oktober 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: