Kermisloop 2016 met 34 blauwe lopers

kermisloop201602Het is een traditie dat onze Open Vld een afvaardiging sportieve leden en sympathisanten afvaardigt naar de Kermisloop te Putte. Maandag 10 oktober toerden weerom heel wat Open Vld’ers mee door de Putse straten met hun blauwe T shirt en slogan “Kapellen op volle toeren” Hieronder Open Vld Schepenen An Stokmans en Koen Helsen. Net zoals vorig jaar mochten ze vooraf gebruik maken van het portaal van de Sint Dionysius kerk om zich om te kleden. Op zichzelf al een unieke ervaring. Voor sommige deelnemers leken de 5 km te Putte  kermisloop201601een heuse marathon maar toch hielden ze vol en konden ze nadien met de anderen verbroederen met hun supporters. Na afloop trokken onze lopers met voornemens voor een strakker trainingsplan naar volgende editie toe huiswaarts. Volgend jaar zijn we opnieuw op post met ons sportief blauw bloed in Putte.

woensdag 12 oktober 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: