Bestuursploeg Open Vld Kapellen gaat opnieuw van start

verkiezingen1Overeenkomstig te richtlijnen van Open Vld Nationaal werd ook in de Kapelse afdeling een nieuw afdelingsbestuur geïnstalleerd voor een nieuwe bestuursperiode van 3 jaar. Eigen aan onze afdeling is dat er evenveel mandatarissen als niet mandatarissen in deze bestuursploeg vertegenwoordigd zijn. Bruno Kuylen kreeg opnieuw mandaat om de ploeg als voorzitter te trekken. Dirk Van Mechelen als ondervoorzitter, Inge Wagemans als secretaris en Jef Denisse als penningmeester vervolledigen het dagelijks bestuur van de Kapelse afdeling tot 2019.

maandag 17 oktober 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: