Uit de gemeenteraad van maandag 17 oktober 2016

raadzaalBij de start van deze raad kon burgemeester Dik Van Mechelen de plichtplegingen voltrekken waardoor de heer Marcel Opdebeeck in de toekomst mevrouw Frieda De Naeyer zal vervangen als gemeenteraadslid. Na het unaniem goedkeuren van enkele kleinte punten zoals de feest- en brugdagen voor het gemeentepersoneel in 2017 werd een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen de dienst opvanggezinnen en de kinderbegeleiders besproken. Na overleg werd beslist dit punt te verdagen omwille van enkele onduidelijkheden in deze overeenkomst. Het laatste en toegevoegde agendapunt betrof een vraag van de oppositie om de kermis terug naar het centrum van Kapellen te brengen. Open Vld schepen An Stokmans liet echter weten dat hierover reeds een studie gemaakt werd en dat omwille van plaatsgebrek wordt vastgehouden aan de locatie op het Marktplein waar ongeveer 8.000 m² beschikbaar is tegenover een ruime 2.000 m² op het Dorpsplein.

woensdag 19 oktober 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: