Open Vld Kapellen zet jaar schitterend in met receptie

31342000834_a056e32d19_bWie gedacht had dat de barre weersomstandigheden onze sympathisanten zou thuis houden kwam bedrogen uit. De gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske was op vrijdag 6 januari  meer dan goed gevuld voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze Open Vld Afdeling. Onder meer ook staatssecretaris Philippe De Backer tekende present. Voorzitter Bruno Kuylen overliep in zijn toespraak de belangrijkste activiteiten van het voorbije jaar en liet weten dat de partij met Dirk Van Mechelen als lijsttrekker naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zal trekken. Gastspreker Bart Tommelein gaf in zijn bevlogen toespraak onder meer aan dat wij met zijn allen in de toekomst anders met energie zullen moeten omgaan. Verder benadrukte hij dat door de inzet van Open de netto inkomens van de werkende beroepsbevolking door de Taks shift verder zullen stijgen. Ook nationaal voorzitter Gwendolyn Rutten kwam later op de avond een bezoekje brengen en wenste alle aanwezigen persoonlijk het beste voor 2017. De enthousiaste steun van de vele aanwezigen zorgde ervoor dat Kapelse Open Vld vleugels kreeg en met veel energie 2017 kan aanvatten. Een foto impressie van deze geslaagde avond kan je vinden in ons fotoalbum.

maandag 9 januari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: