Opbrengst verkoop gevonden fietsen en bromfietsen

HammertimeVeilingsite Hammertime zal de gevonden fietsen en bromfietsen tot 17 februari verkopen via haar website.  Vorige keer bracht de verkoop hiervan ongeveer € 5.000,00 op. Het college van burgemeester en schepenen besliste om de opbrengt van deze verkoop te schenken aan Bring a smile.  vzw Bring a Smile is opgericht door de vriendinnen Kim Van Oncen en Sophie Van den Bergh. Toen de dochter van Sophie, Juliette, 2,5 maand jong was, kregen mama, papa, zus Manon en baby Juliette in het AZ Klina in Brasschaat de vreselijke diagnose acute myeloide leukemie te horen! Na meer dan 300 dagen in het UZ te Gent hebben verbleven, is Juliette naar huis mogen komen om daar elke dag beter te worden en nu als een vrolijke blije jonge meid door het leven te mogen gaan. Sophie heeft een blog bijgehouden tijdens deze vreselijke tijd en dit hele avontuur is gebundeld in een mooi boek “Alleen haar zusje kan haar redden” . Uit deze negatieve ervaring wilden de vriendinnen iets positief laten voortvloeien en dat is sinds 2011 “Bring a Smile” geworden. Bring a Smile steunen? Bieden op de fietsen? Surf in genoemde periode naar de website van HammerTime en doe een bod op de fiets van jouw keuze. Het ophalen van de fietsen is gepland op zaterdag 18 februari tussen 10u00 en 12u00.

donderdag 26 januari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: