Mosselfestijn 2017 was weer genieten geblazen

Mossel17Dat onze Open Vld een sterke ploeg heeft die van alle markten thuis is mocht nog eens blijken uit de vlekkeloze organisatie tijdens het Mosselfestijn van 12 februari jongstleden. Meer dan 230 vrienden en sympathisanten konden genieten van heerlijke portie mosselen eventueel voorafgegaan door oesters of carpaccio. Lekkere pannenkoeken maakten het feest helemaal af.  Een speciale vermelding verdienen onze koks van dienst, Pieter, Peter, Brent, Eric, Lucas, Wout en Michaëla die achter schermen zorgden voor de overheerlijke maaltijden.

dinsdag 14 februari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: