Milieuweek 2017

milieuweek2In het kader van de milieuweek van 2017, worden tal van activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 25 maart 2017 zal er een geef- en repairplein op touw worden gezet in zaal Eskapade. Op dinsdag 28 maart 2017 volgt in zaal De Kroon van het Oud Gemeentehuis, een voordracht “ Meten=weten, gissen=missen ? ” over feiten van de klimaatverandering. De lezing wordt gehouden door de heer Luc Debontridder van het KMI. Op donderdag 30 maart 2017 wordt in zaal Eskapade de Quiz van Natuurpunt met als thema ‘ Door weer en wind ’georganiseerd.Tenslotte zal op zaterdag 1 april 2017 een praktische cursus ‘ Snoeien in de tuin ’ gegeven worden van de Landelijke Gilde. Deze cursus kent een theoriegedeelte (zaal De Kroon), gevolgd door een praktijkgedeelte in het gemeentepark.

donderdag 16 februari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: