Uit de gemeenteraad van maandag 20 februari 2017

raadzaalBurgemeester Dirk Van Mechelen op krukken en revaliderend van een knieoperatie opende de zitting van deze raad met het woord te geven aan CD&V gemeenteraadslid Marc Dekkers die ontslag nam uit de raad. Marc namen de woorden van appreciatie die de burgemeester in naam van de hele raad uitsprak in dank af. Hij zelf betreurde de hele actuele heisa rond mandaten en vergoedingen, benadrukte en waardeerde de rol die weg gelegd is voor een gemeenteraadslid. Na de goedkeuring van de aanpassing van het GAS reglement waardoor parkeerovertredingen in de blauwe zone op een zelfde manier kunnen worden aangepakt werd nog het rooilijnplan in Kapellenbos goedgekeurd. Dit laatste kadert in de werken voor het SPAK. Aangezien er geen actualiteitsvragen waren, kon deze raad vrij snel worden afgesloten.

woensdag 22 februari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: