Gespreksavond op 6 maart: Margriet Hermans – Een tocht als vluchteling

MHWillemsfonds Kapellen en CC Jean Speth vzw organiseren een gespreksavond met Margriet Hermans. Onder het thema “EEN TOCHT ALS VLUCHTELING” spreekt zij over haar deelname aan het tv-programma ‘TERUG NAAR EIGEN LAND” Deze deelname aan het tv-programma “Terug naar eigen land” van Martin Heylen, was een levensveranderende ervaring. In “Een tocht als vluchteling” vertelt Margriet over de ideeën die ze had voor haar vertrek, haar ervaringen tijdens de reis, de gesprekken met haar medereizigers en de visie die ze er op nahoudt na de reis. Op grond daarvan formuleert ze een aantal stellingen. De lezing eindigt met ruimte voor vragen en discussie. Deze avond gaat door in ’t OUD GEMEENTEHUIS, zaal De Kroon Antwerpsesteenweg 2 te 2950 Kapellen op maandag 6 maart 2017 om 20u00. Inkom is gratis voor WF leden. Niet-leden betalen € 5,00. Na afloop praten we bij met een drankje. Graag uw aanwezigheid melden via wfkap@skynet.be.

vrijdag 24 februari 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: