Vlaams muziekfeest op 12 augustus

vlaamsmuziekfeestEnkele enthousiaste Kapelse ondernemers willen het initiatief nemen om het Vlaams Muziekfeest (een zomertoer van een aantal Vlaamse zangers) in Kapellen op de kaart te zetten.  Het uitgangspunt van dit Vlaams Muziekfeest is om leven te brengen in de gemeente waar de zomertoer halt houdt. Naast een show vol entertainment is er vooral veel muziek. De initiatiefnemers willen de mensen uit Kapellen en de omliggende gemeenten een aangename middag bezorgen met familie, vrienden, buren…  met een 4 uur durend programma.  Het festival is nog niet gekend in het Noorden van Antwerpen. Kapellen zou dan ook pilootgemeente zijn om dit festival te brengen.  De organisatoren vragen aan de gemeente logistieke ondersteuning voor wat betreft klein materiaal, en ook ondersteuning voor het vinden van sponsors. Het Vlaams Muziekfeest gaat door op 12 augustus tussen 13u00 en 18u00 op het Dorpsplein.

dinsdag 21 maart 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: