Gespreksavond privacy en sociale media met staatssecretaris Philippe De Backer

philippe de backerPhilippe De Backer, staatssecretaris voor de Bestrijding van de Sociale fraude, privacy en de Noordzee, komt op vrijdagavond 21 april het thema behandelen: “Hoe beschermen we onze privacy te midden van de digitalisering?”. Met enkele tips en tricks leert hij ons beter om te gaan met sociale media en hoe we onze privacy kunnen beschermen. Om 20u00 ben je welkom in het Oud Gemeentehuis – zaal de Kroon. Aansluitend nodigen we je graag uit voor een gezellige babbel met een glaasje. Graag vooraf inschrijven via info@vldkapellen.be

dinsdag 18 april 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: