Open air TEGENDRAADS op 30 april

tegendraadsopenairHet college gaf haar toestemming voor Open Air TEGENDRAADS. Naar aanleiding van het driejarig bestaan van TEGENDRAADS wordt in samenwerking met Zwarte Paula een Open Air georganiseerd op het terras van de Oude Pastorij. Die namiddag kunnen jongeren uit Kapellen geprogrammeerd worden die nog maar pas gestart zijn met het draaien van muziek. Bovendien zal 1 groot artiest worden geprogrammeerd.  Doelgroep voor dit evenement zijn jongeren tussen de 16 en 30 jaar uit Kapellen en de naburige gemeenten. Voor beeldmateriaal van de dag zelf wil men beroep doen op creatieve jongeren uit Kapellen.

woensdag 19 april 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: