Infoavond renovatie-audits

renivatieauditOp donderdag 11 mei om 19u30 uur heeft een infoavond over renovatie-audits plaats in zaal De Kroon (’t Oud-Gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 2). Met een renovatie-audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen worden bekeken: dak, gevels en vloer, beglazing, verwarming, verlichting, waterverbruik, … Ook mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden bekeken. Je krijgt een overzichtelijk verslag met allerlei maatregelen specifiek voor jouw woning, samen met advies over premies en financiering. Igean, E-Manager en de energiecoöperatieve Zuidtrant zullen de audits uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien. Mer uitleg krijg je donderdag aanstaande.

woensdag 10 mei 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: