Bank zoekt plek


Eerstdaags gaat de actie ‘Bank zoekt plek’ van de Landelijke Gilde Kapellen van start. Het principe van deze actie is dat een zitbank gedurende enkele maanden rond reist door Kapellen en op verschillende locaties wordt geplaatst. De mensen kunnen dan stemmen voor de meest favoriete locatie. De bank zal definitief geplaatst worden op de locatie die de meeste stemmen behaalde. Eén bank wordt gesponsord door het hoofdbestuur van de Landelijke Gilde, één bank door de plaatselijke afdeling. Het gemeentebestuur ging graag in op de vraag ook bijkomend 2 banken voor haar rekening te nemen. De zitbanken zijn ecologisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De actie vindt plaats vanaf 1 juni tot en met 30 september.

maandag 15 mei 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: