Goedkeuring bestek schuilhuisjes

schuilhuisjeHet schepencollege keurde het bestek goed voor de opdracht van “leveren, plaatsen en onderhouden van publicitaire schuilhuisjes voor gebruikers van het openbaar vervoer en publicitaire stratenplanborden”. De bedoeling van deze opdracht is om alle halteaccomodaties waar reeds schuilhuisjes staan opnieuw uit te rusten met nieuwe comfortabele schuilhuisjes die volledig voldoen aan de kwaliteitseisen dewelke door de openbare vervoermaatschappij De Lijn worden voorgeschreven. De huidige apart staande publicitaire stratenplanborden dienen ook vernieuwd te worden.

dinsdag 16 mei 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: