Uitleenreglement speelkoffer

spelkofferIn 2011 werd een uitleenreglement voor de verhuring van de speelkoffer van de jeugd- en cultuurdienst goedgekeurd. Aan de gemeenteraad van mei 2017, werd een vernieuwd reglement er goedkeuring worden voorgelegd. Voortaan zijn de spelen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (voorheen 6 jaar). De ontleenprocedure werd licht herzien, waarbij je nu ook kan reserveren via het online aanvraagformulier. Het ontlenen van de speelkoffer blijft gratis, er wordt wel een waarborg van €50,00 gevraagd. De spelen worden uitgeleend aan de erkende en niet-erkende jeugdverenigingen uit Kapellen en de Kapelse gemeentelijke adviesraden en hun erkende verenigingen. Maar ook aan de Kapelse particulieren in het kader van speelstraten en/of wijkfeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, … en tevens aan de Kapelse scholen.

dinsdag 30 mei 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: