Plaatsen fietsenstalling aan het Cultureel Centrum

fietsenstallingBezoekers van het Cultureel Centrum gebruiken meer en meer de fiets om op hun bestemming te geraken.  Momenteel is er te weinig plaats om fietsen op een veilige en ordelijke manier te stallen.  Daarom gaat de gemeente over tot plaatsing van een fietsenstalling ter hoogte van het Cultureel Centrum.  Deze wordt links van het gebouw  geplaatst op 8,50 meter uit de voorgevelbouwlijn en op 5,72 meter van de linker perceelgrens.  De fietsenstalling is 7,60 m² groot en 2,10 meter hoog, afgewerkt met een plat dak.  De gevels worden uitgevoerd in een hardhouten open belatting, geplaatst in een stalen frame en het dak in een aluminium zink profielplaat.

woensdag 7 juni 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: