AED-toestel voor Atheneum Kapellen

AEDHet Koninklijk Atheneum wenst een AED-toestel aan te kopen, en dit in een buitenkast aan het schoolgebouw te hangen.  Het college van burgemeester en schepenen kreeg de vraag dit AED-toestel mee te financieren.  De school zelf heeft geen middelen ter beschikking voor de aankoop van de buitenkast en het onderhoudscontract.  De gemeente zal de aankoop van de buitenkast op zich nemen en het AED-toestel mee opnemen in het onderhoudscontract van de AED-toestellen van de gemeente.  Het toestel moet wel aan de hoofdingang van de school opgehangen worden, zodat het ook zichtbaar is en ook gebruikt kan worden voor omwonenden.

donderdag 15 juni 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: