BKO Kapellen bestaat 15 jaar

BKO4De Kapelse ‘ Buitenschoolse kinderopvang (BKO) ‘ werd opgestart in 2002 en bestaat dus reeds 15 jaar. Om dit te vieren, worden begeleiders en administratief personeel vandaag uitgenodigd op gemeentehuis Beukenhof. Andere activiteiten in het kader van dit jubileum, waren reeds in de vorm van ouderparticipatie, een wandel- en knutselmoment in Den Biz en spring eens binnen-activiteit in opvanglocatie Zilverenhoek. Met de receptie worden de kinderbegeleiders en de administratieve madewerkers van deze goed werkende dienst zelf ook eens in de bloemetjes geplaatst.

woensdag 28 juni 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: