ZomerBazaar op 26 augustus

zomerbazaar2Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren enkele Kapelse tieners opnieuw een ZomerBazaar. De tweede ZomerBazaa gaat door samen met de Boekenmarkt op 26 augustus op het Kerkplein. ZomerBazaar is een markt voor en door kinderen en jongeren tot 18 jaar en vindt plaaats op de parking van de buitenschoolse kinderopvang aan de ingang van het park. Heb je interesse in een standplaats op ZomerBazaar? Je kan eigengemaakte juweeltjes, zelfgemaakte koekjes en cupcakes, knutsel- en naaiwerkjes, zelfgemaakte limonade, zelf geplukte vruchten, … verkopen. Of geef je liever een mini-workshop?  Ook mini-ondernemingen zijn welkom. Inschrijven en meer info krijg je aan de balie van de bib, via bibliotheek@kapellen.be of 03 660 66 90. De opbrengst van ZomerBazaar gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat de vzw Bring a Smile.

vrijdag 4 augustus 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: