Actieweek: Zwerfvuil en sluikstort blijven niet onopgemerkt

sluikstortIn samenwerking met Igean, Ovam, Vvsg en fost plus zal er in de week van 18 tot 24 september 2017 een handhavingsweek tegen het zwerfvuil en het sluikstorten worden georganiseerd. Deze actie is om de mensen te sensibiliseren en erop attent te maken dat het achterlaten van zwerfvuil en sluikstort niet meer kan. Deze actie zal op het terrein ook ondersteund worden door onder andere radio en sociale media. Het is niet meteen de bedoeling om de mensen te beboeten maar wel om hen attent te maken over het probleem en de eventuele overlast die zij hierbij veroorzaken.

dinsdag 8 augustus 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: