Nog enkele dagen “De Schatten van Vlieg” in de Bib van Kapellen

schatvlieg2017De Kapelse bib organiseert nog tot 31 augustus een fiets- of wandeltocht voor de jongeren waarbij vragen moeten worden opgelost en waarbij zij tegelijk onderweg op zoek gaan naar vliegen. Het vertrek met de fiets of te voet is aan de bibliotheek op het Dorpsplein. Creatief zijn is de boodschap want bij je formulier vind je een sjabloon van een vlieg. Je kan hier mee een supervlieg in elkaar knutselen. Lever nadien je vlieg samen met je ingevuld formulier van je tocht in bij de Bib en je maakt kans op een theaterticket.

maandag 28 augustus 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: