Trialoog III

EXPOG2ExpoG, de tentoonstellingsruimte in het ’t Oud-Gemeentehuis (Antwerpsesteenweg 2) , draait op volle toeren. Vele lokale kunstenaars of kunstenaarscollectieven willen er exposeren. Daarnaast doen de gemeente Kapellen en het cultuurcentrum eveneens hun duit in het zakje met de Trialoog-traditie. Reeds voor de derde maal wordt alzo een tentoonstelling georganiseerd met kunstenaars die een band hebben met Kapellen. Nu zijn de gebroeders Goezu, schilder Peter Quirijnen en macrofotograaf Maxim Piessen aan de beurt. De tentoonstelling za&l kunnen bezocht worden van 9 tot en met 24 september 2017, telkens open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13u30 tot 17u30.

vrijdag 1 september 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: