Expo toekomstplannen Kapellen lokte al meer dan 1.250 bezoekers

expoplanDe tentoonstelling over het toekomstige Kapellen werd vorige week al massaal bezocht. Ben je geïnteresseerd? Ook deze week kan je nog een kijkje nemen de expo rond de toekomstplannen voor de sites Bruggeske, Marktplein en Antwerpsesteenweg 130. De infotentoonstelling staat in de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12/2. De expo is deze week geopend van donderdag 7 tot en met zondag 10 september, telkens van 10u00 tot 13u00 uur en van 14u00 tot 18u00. Op zaterdagvoormiddag 9 september zijn de architecten aanwezig om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

donderdag 7 september 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: