Vlaams Minister van Cultuur bezoekt Trialoog III

IMG_4901Bij zijn bezoek aan Kapellen op zaterdag 9 september bracht Open Vld Vlaams Minister van Cultuur, Jeugd, Media en Brussel, Sven Gatz een bezoek aan de tentoonstelling Trialoog III in EXPOG in het Oud Gemeentehuis. De exposerende kunstenaars, de gebroeders André en Guy Goezu, Peter Quirijnen en Maxim Piessen kregen de kans om uitvoerig hun werken aan de Minister toe te lichten. Ook u kan de tentoonstelling nog gratis bezoeken. Dit kan tot en met 24 september, op vrijdag, zaterdag en zondag van 13u30 tot 17u30. Voor meer info klik hier.

donderdag 14 september 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: