RUP Oude Gracht – organiseren openbaar onderzoek

rupDe eindversie van het ontwerp ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Oude Gracht stond op de agenda van de gemeenteraad van 18 september 2017 voor voorlopige vaststelling.  Op 23 mei 2017 vond de plenaire vergadering inzake het RUP Oude Gracht plaats. In zitting van 31 juli 2017 werden door het college van burgemeester en schepenen verschillende aanpassingen gevraagd aan het ontwerp RUP. Op 23 augustus 2017 leverde studiebureau Antea een aangepast ontwerp af. Aangezien het ontwerp RUP werd goedgekeurd door de gemeenteraad van 18 september 2017, kan het openbaar onderzoek opgestart worden. De publicatie van het openbaar onderzoek in het Belgisch Staatsblad en drie dagbladen wordt voorzien op dinsdag 10 oktober 2017. Het openbaar onderzoek wordt gehouden van vrijdag 20 oktober 2017 tot en met maandag 18 december 2017. De gemeente Brasschaat en de gemeente Kapellen organiseren het openbaar onderzoek onafhankelijk, maar de data van het openbaar onderzoek zullen gelijklopen.

donderdag 21 september 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: