Oude Gracht en BBQ verrast deelnemers Open Vld activiteit

Oude GrachtOnder begeleiding van 2 gidsen trokken onze Kapelse Open Vld leden en sympathisanten op zondag 24 september op tocht door het domein Oude Gracht in Hoogboom. Het werd een zonovergoten namiddag voor de wandelaars die gebruik maakten van dit unieke aanbod om het prachtige privé domein te bezoeken. Alle deelnemers waren nadien dan ook overdonderd van dit prachtig stuk natuur dat voor velen onbekend was. Na de wandeling werd de groep nog aangevuld zodat een 100 tal aanwezigen konden genieten van een heerlijke BBQ in zaal Den Haasdam. De hele activiteit die er één was om duimen en vingers af te likken werd afgesloten rond 21u00.

woensdag 27 september 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: