Tentoonstelling ‘There is a crack in everything’

ExpogIn januari 2017 besloten het kunstplatform KAPPA VZW, het opvangcentrum Fedasil Kapellen en de gemeente Kapellen om samen te werken met als uiteindelijke doel de organisatie van een groepstentoonstelling in oktober 2017 in het Oud-Gemeentehuis van Kapellen. De lesgevers en het materiaal werden gefinancierd met de middelen van de opvang en integratie van vluchtelingen.  Het kunstproject ging door in het creatief atelier van het opvangcentrum. Lesgevers van KAPPA gaven in het atelier workshops aan de bewoners. Zo was er een aquarel- en een acryl- workshop. Ze werkten steeds rond het thema: ‘there is a crack in everything’. De opening van de tentoonstelling met vernissage gaat door op vrijdag 6 oktober 2017 om 20u00. Nadien kan de tentoonstelling bezichtigd worden op 7, 8, 14, 15, 21 en 22 oktober in het Oud-Gemeentehuis van Kapellen, telkens van 11u00 tot 17u00.

donderdag 5 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: