Fietspad Fortsteenweg/Bernard De Vadderlaan

FietspadbosHet dossier voor de aanleg van een fietsverbinding tussen de Fortsteenweg en de Bernard De Vadderlaan werd besproken in het college. Het ontwerp en bestek werden opgemaakt door de eigen diensten van de gemeente Kapellen. Goedkeuring werd gegeven om over te gaan tot een onderhandelingsprocedure tussen vier aannemers. Het gaat om een fietspad van in het totaal 285 meter lang met een breedte van 3 meter. Gezien de bosrijke omgeving is eer gekozen om deze in beton aan de leggen. De duurtijd van de werf is vastgelegd op 40 werkdagen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zou deze nieuwe fietsverbinding voor de lente van 2018 klaar moeten zijn.

maandag 9 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: