Vacature: halftijds contractueel deskundige lokale economie

personeelgezochtHet tijdelijk contract van de huidige deskundige lokale economie loopt af op 31 oktober 2017. Omdat deze functie cruciaal is voor de organisatie, moet de functie van contractueel deskundige lokale economie worden open verklaard. De selectieprocedure voor de betrekking van halftijds contractueel deskundige lokale economie (niveau B1-3) wordt opgestart. De uiterste datum voor het indienen van de kandidaturen voor deze betrekking is 14 november 2017. De selectieprocedure voor deze betrekking zal bestaan uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte en een assessment. Het schriftelijk gedeelte gaat door in de week van 20 november 2017. Het mondelinge gedeelte gaat wellicht door in de week van 4 december 2017.

dinsdag 10 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: