Halloween in Kapelse winkels

beleefIn samenwerking met Beleef! Kapellen zal er op 27 oktober een Halloween evenement plaatsvinden.  Het event start om 18u00 aan het pleintje aan de Vredestraat voor Promenade. Daar zal een tent staan waar een aantal activiteiten zullen plaats vinden. Kapelse Handelaars en winkels in Promenade zullen ervoor zorgen dat hun etalages een Halloween sfeer uitdragen. De meeste winkels zullen dan ook uitzonderlijk open blijven tot 21u00. De tent aan het plein van de Vredestraat zal open blijven tot 24u00. Daar zal ook gezorgd worden voor een drankje en de nodige muziek.

woensdag 11 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: