Sint-Hubertus dierenwijding

sinthubertusvieringHet schepencollege stemde in met de organisatie van de “ dierenwijding Sint-Hubertus “ op 5 november 2017. De jaarlijkse Sint-Hubertusviering voor paarden en huisdieren zal plaats vinden in  gemeentepark Beaulieu van Kapellen (grasplein naast de speeltuin). Na de misviering in de Sint Jacobuskerk, vangt de dierenwijding aan en worden alle aanwezige dieren gewijd door de heer pastoor. Omstreeks 13u00 gaat men met politiebegeleiding vanaf het gemeentepark naar het privédomein Wolvenbos via de Kerkstraat-Hoevensebaan-Christiaan Pallemansstraat en Heidestraat. Zowel in het gemeentepark als in het Wolvenbos zullen de Sint-Hubertusvrienden vzw een verkoopstand oprichten (verkoop van soep , boterhammen en jenever).

dinsdag 17 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: