Zweten geblazen voor de meer dan 40 blauwe lopers in Putte

2017-10-16-PHOTO-00000028Maandag 16 oktober trok onze Open Vld afdeling met een flinke delegatie naar de 12de editie van de Kermisloop te Putte. Onder hen onder meer schepenen An Stokmans en Koen Helsen, gemeenteraadsleden Matthias De Caluwe en Mathias Adriaensen en OCMW fractieleidster Inge Wagemans. Door de uitzonderlijke warme zomerse temperatuur was het voor sommigen puffen geblazen. Echter onder luid applaus van een schare Open Vld supporters waaronder burgemeester Dirk Van Mechelen en schepenen Luc Janssens en 2017-10-16-PHOTO-00000027Frederic van Haaren haalden alle blauwe sportievelingen de eindmeet. “Blauw is garantie op de toekomst” kleurde de straten van Putte met dank hier voor aan alle lopers.

woensdag 18 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: