Editie “Kapellen Feest” 2017 breekt alle records

B20173Wie er zaterdag niet bij kon zijn heeft jammer genoeg HET dansfeest van het jaar gemist in Kapellen. De gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske, die weerom was onherkenbaar was omgebouwd tot een sfeervolle  danstempel, was haast te klein voor massaal opgekomen feestvierders. En die hadden er zin in. Na een spetterend optreden van Jean Bosco Safari die met zijn live band en geassisteerd door Ludovic de ene coversong na de andere losliet op het publiek zat de stemming er al meteen in. DJ Balt mocht het feestje B01702afmaken  tot in de vroege uurtjes. Nooit eerder trok het Bal Dirk Van Mechelen zoveel enthousiaste feestvierders wat ook het Home Philippe Speth zal plezieren want de opbrengst van dit bal is voor hen bestemd. Op naar de volgende editie.

dinsdag 24 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: