Uit de gemeenteraad van maandag 23 oktober

raadzaalDe raadsleden kregen een erg beperkte agenda voorgeschoteld in de openbare zitting. Na de kennisname van de budgetten 2018 van een aantal kerkfabrieken gaf de raad goedkeuring aan het tarief van € 1,50 voor  de verkoop van herbruikbare draagtassen in de Bib. Over de aanpassing van het retributiereglement voor de Buitenschoolse Kinderopvang (BKO) kwamen er verschillende vragen. Echter onder meer na een woord van dank aan het beleid vanuit de oppositie voor de aandacht in dit reglement voor de meest zwakkeren in onze gemeente werd ook dit reglement goedgekeurd. De officiële gemeenteraad werd nadien nog gevolgd door een besloten zitting waarin info verstrekt werd over de stand van zaken rond het ontwikkelingsproject in het centrum van de gemeente.

woensdag 25 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: