Reveil met koper ensemble “ Sonorum Ementes “ op Allerheiligen

begraafplaatsheidestrHet college gaf toelating aan het koper ensemble “ Sonorum Ementes “ voor en muzikale opluistering op de begraafplaats van Kapellen. Het optreden is een vrijblijvende actie, naar voorbeeld “ Reveil “ dat plaatsvindt bij zonsondergang. Reveil in Kapellen is voorzien op 1 november 2017 bij zonsondergang (tussen 17u00 en  18u00) onder de luifel van de strooiweide of bij slecht weer in de ‘ stille ruimte ’ vooraan op de begraafplaats. Reveil is een non-profit project dat artiesten oproept om Allerheiligen nieuw leven in te blazen en mensen dichter bij elkaar te brengen met muziek en muzikale verhalen.

donderdag 26 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: