Afscheidstuin begraafplaats

begraafplaatsHet bestek ” aanleg van een afscheidstuin “  werd goedgekeurd. Een studiebureau werkte een concept uit waarbij vooraan links op de begraafplaats (blok C) een afscheidstuin wordt aangelegd. Deze bestaat uit de aanleg van 4 nieuwe strooiweides rondom een centraal bezinningspunt. Het bestek omvat het uitvoeren van het nodige grondverzet, aanleg van een wandelpad in een halfverharding, de aanleg van de 4 nieuwe strooiweides en het centraal bezinningspunt met 4 zitelementen en eveneens 4 gedenkmuren. Het bezinningspunt wordt uitgevoerd in massieve natuursteen (blauwe hardsteen), de zitelementen en de gedenkmuren hebben een basis van beton en worden aan de buitenzijde afgewerkt met natuursteen. Alle paden in de afscheidstuin worden uitgevoerd in stapstenen/vloerplaten. Het geheel wordt omgeven door een beukenhaag van 2 meter hoogte. De opdracht betreft een mededingingsprocedure met onderhandeling.

vrijdag 27 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: