Verkeersregeling begraafplaats centrum op 1 en 2 november

eenrichtingNet als de voorgaande jaren is er met Allerheiligen en Allerzielen tussen 7u00 en 17u00 een verkeerscirculatieplan van kracht aan de begraafplaats in Kapellen-centrum. Niet alleen om een gebrek aan parkeerplaatsen op te vangen, ook om foutparkeren tegen te gaan. In de Heidestraat wordt tussen de Korte Spelierlaan en de rotonde aan Heidestraat-Noord/Heidestraat-Zuid eenrichtingsverkeer ingevoerd, in de rijrichting van de rotonde. Zo kan er niet alleen worden geparkeerd op de bestaande parkeerstrook, maar kan tussen Korte Spelierlaan en Petrus Stokmanslaan ook het rijvak richting rotonde als parkeerstrook worden gebruikt. Verder wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd in de:
– Heidestraat-Noord, van de rotonde naar de Wolvenbosdreef
– Wolvenbosdreef, van Heidestraat-Noord naar Nieuwelaan
– Nieuwelaan, van Wolvenbosdreef naar Korte Spelierlaan
– Korte Spelierlaan, van Nieuwelaan naar Heidestraat
Het verkeer richting Kapellen-centrum wordt vanuit de Heidestraat-Zuid en de Heidestraat-Noord naar de Heidestraat geleid via Heidestraat-Noord, Wolvenbosdreef, Nieuwelaan en Korte Spelierlaan.

maandag 30 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: