Winterfair 2017

beukenhofDe toestemming werd door het schepencollege verleend om opnieuw een “ Winterfair ” te organiseren in en rond gemeentehuis Beukenhof (Christiaan Pallemansstraat). De handelaarsvereniging ‘ Beleef! Kapellen ‘ zet dit event weer op touw op zondag 26 november 2017 tussen 11u00 en 17u00. In de trouwzaal en de hal van het Beukenhof worden enkele standen opgebouwd. Leden van Beleef!Kapellen zetten er hun zaak in de kijker (mode-artikelen, accessoires,  eten, drank). De toegang is vrij. In het verleden kon men rekenen op een opkomst van zo’n 500 bezoekers. Er worden dit jaar vuurkorven geplaatst rond de fontein in combinatie met een gezellige winterbarbecue.

dinsdag 31 oktober 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: