Partijcongres bepaalt inhoud verkiezingsprogramma

c2Heel wat partijgenoten waren zondag 17 december afgezakt naar de grote zaal van de Verli om mee te debatteren over de inhoud van het programma waarmee Open Vld in 2018 naar de gemeenteraadsverkiezingen zal trekken. Voorafgaand hadden heel wat leden in de maand november deelgenomen aan 4 werkgroepen die debatteerden over verschillende bestuurlijke thema’s. De verslagen van deze debatten werden op het congres door de voorzitters en secretarissen gebracht waarna aan de leden 77 resoluties ter goedkeuring werden C1voorgelegd. In een aangename sfeer werden hier en daar accenten gelegd en enkele nieuwe punten aangebracht. Inhoudelijk is Open Vld Kapellen klaar om met een dynamisch en toekomstgericht programma naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken. De toespraak van Dirk Van Mechelen, die door het partijbestuur op 13 december formeel als lijsttrekker werd aangeduid, bevestigde dat onze ervaren ploeg Kapellen met een fiscaal vriendelijk beleid verder wil besturen. Het congres werd afgesloten met een verjaardagstaart aangeboden door de jarige schepen Luc Janssens.

dinsdag 19 december 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: