Uit de gemeenteraad van maandag 18 december 2017

raadzaalOp deze laatste zitting van 2017 werd in het eerste dossier goedkeuring gevraagd voor de aanpassing van het meerjarenplan van het Autonoom Gemeentebedrijf. Burgemeester Dirk Van Mechelen engageerde zich op vraag van de oppositie om in het voorjaar van 2018 een eerste evaluatie van het AGB te organiseren. Naar aanleiding van het tentoonstellen van wilde vogels op de laatste Dorpsdag werd nu ook een reglement goedgekeurd waarbij dit in de toekomst verboden zal zijn. Open Vld schepen Koen Helsen gaf toelichting over het gewijzigde verkeersreglement aan de Koolkaai en het reglement in verband met de mobiele bewakingscamera’s. Ondanks kritiek van een aantal oppositieleden op de plaatsing van deze bewakingscamera’s werd dit reglement goedgekeurd. Open Vld schepen Luc Janssens gaf tenslotte informatie over de overeenkomst met de gemeente Brasschaat inzake de Academie voor Muziek en Woord. Hieruit bleek dat de werking van het Kapelse filiaal uitstekend is, dit mede door het engagement van de directeur ervan en de medewerkers.

woensdag 20 december 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: