Cars & Coffee 2018 en Kersteditie

carsencoffeeDe organisatie van Cars & Coffee diende een aanvraag in om voor het 6de jaar op rij Cars & coffee te mogen organiseren op het Marktplein in 2018 en dit telkens op de 4de zondag van de maand. Rekening houdend met de geplande werken op het Marktplein werden volgende data vastgelegd: zondag 28 januari,  zondag 25 februari,  zondag 25 maart en  zondag 22 april. Het concept blijft dezelfde: een ontmoeting van oldtimerliefhebbers met hun oldtimer tussen 10u00 en 12u00. In Den Biz wordt er sanitair voorzien en kan er ook een koffietje worden gedronken. Trouwens nu zondag 24 december is er Kersteditie op het Marktplein en dit van 10u00 tot 12u00.

vrijdag 22 december 2017
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: