Open Vld zet met bomvolle feestzaal t’ Bruggeske 2018 succesvol in

2018.02Met heel veel Kapelse leden en sympathisanten heeft de lokale Open Vld afdeling 2018 schitterend ingezet. Voorzitter Bruno Kuylen vroeg in zijn nieuwjaarstoespraak aan de leden om de positieve boodschap dat het “goed leven is in Kapellen” mee uit te dragen. In een bevlogen speech gaf nationaal Open Vld voorzitter Gwendolyn Rutten duidelijk mee waarvoor liberalen staan. Bovendien huldigde zij haar “politieke vader” Dirk van Mechelen voor zijn 30 jaar mandaat als volksvertegenwoordiger. In een aangename sfeer werd nadien het 2018.01glas op 2018 gedronken. Dat er bovendien zich heel wat aanwezigen zich aanboden als nieuw lid kon het succes van deze avond alleen maar vervolledigen. De Open Vld afdeling is klaar om 2018 met veel positieve energie in te gaan.

maandag 8 januari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: