Wijziging organisatie seniorenoptredens in 2018

seniorenfeestDe afgelopen jaren, worden er telkens twee seniorenoptredens voorzien tijdens de maand september. Bij de talrijke aanwezigen zijn de Kapelse senioren en de bewoners van de 3 woonzorgcentra Zonnewende, Welvaart en Plantijn uit onze gemeente. Het schepencollege stemde in met een nieuwe werkwijze voor 2018. Er zal opnieuw een seniorenoptreden in zaal ’t Bruggeske voorzien worden gedurende 1 namiddag. Dit wordt door de seniorenraad in samenwerking met het OCMW georganiseerd. Bovendien zal er een afzonderlijk optreden voorzien worden in elk van de 3 woonzorgcentra, zodat de bewoners zich niet meer per bus hoeven te verplaatsen. Hiervoor zal het cultuurcentrum in samenwerking met de seniorenraad instaan. Met een gezamenlijk budget (gemeente/cultuurcentrum) wordt de organisatie Muzikantenstad gereserveerd. De seniorennamiddag zal plaats vinden op 20 september 2018.

vrijdag 12 januari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: