WF organiseert lezing over “CAPPELLEN in den GROOTEN OORLOG”

CPWillemsfonds Kapellen en Cultureel Centrum Jean Speth organiseren een lezing op maandag 5 februari.Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het uitbreken van WO I, publiceerde Heemkring Hoghescote een boek met als titel “CAPPELLEN in den GROOTEN OORLOG”. Het is een uniek studiewerk geworden over het leven in onze eigen gemeente Kapellen (en het geïsoleerde Putte) tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een van de auteurs is Roger Van den Bleeken. Samen met Patrick Seiffermann analyseerde hij nauwgezet wat onze dorpsgenoten moesten doorstaan in die verschrikkelijke tijd. Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het einde van WO I komt Roger het boek voorstellen en aldus een beeld te geven van wat er toen in Kapellen gebeurd is. Deze avond heeft plaats in Cultureel Centrum ’ t OUD GEMEENTEHUIS, zaal DE KROON Antwerpsesteenweg 2 te 2950 Kapellen op maandag 5 februari 2018 om 20u00. De inkom is gratis voor WF-leden. Niet-leden betalen € 5,00. Graag uw aanwezigheid melden via wfkap@skynet.be

donderdag 1 februari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: