Kies mee de Sportfiguur van het Jaar

sportkampioenenKapellen zet jaarlijks haar vele sportkampioenen in de bloemetjes. De viering van de kampioenen van 2017 vindt plaats op vrijdag 9 maart 2018. Traditiegetrouw wordt er ook een Kapelse Sportfiguur van het Jaar gekozen. Naast de jury bestaande uit Kapelse (ex-)sporters, (sport)journalisten en (sport)instanties krijgt ook het grote publiek opnieuw zijn stem. Kapellenaren kunnen tot en met woensdag 28 februari stemmen via een poll op www.kapellen.be. Daar kiezen ze uit de acht genomineerden wie voor hen dé Kapelse sportkampioen is. De acht genomineerden zijn:
• Renée Eykens (atletiek)
• Haenen Gitte (atletiek)
• Dirk Vander Avert (atletiek)
• Mathieu van der Poel (veldrijden/wielrennen)
• Emma Van Laer (atletiek)
• Heleen Vermeulen (atletiek)
• Jochem Vermeulen (atletiek)
• Eline Verstraelen (zeilen).
U kan u stem uitbrengen door hier te klikken.

maandag 5 februari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: