Herschikking Buitenschoolse Kinderopvang in vakantiemaanden

BKO5Tijdens de maanden juli en augustus zal de kinderopvang dit jaar op twee locaties plaatsvinden en niet meer op drie zoals in het verleden. Het college heeft deze beslissing genomen om een nog betere dienstverlening te kunnen geven. De twee locaties zijn in het Gemeentepark in het centrum goed voor de opvang van een 40 tal kinderen en aan de school Maria Immaculata aan de Zilverenhoek goed voor een 60 tal kinderen. De opvang zal gebeuren door een vaste begeleider bijgestaan door jobstudenten. Tijdens de piekmomenten, zoals tijdens het eten, zullen er enkele vrijwilligers worden ingezet.

donderdag 8 februari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: