Vormingsreglement dienst voor opvanggezinnen

opvangezinVroeger verplichtte Kind en Gezin het volgen van vorming voor gezinnen die kinderen opvangen. Deze regelgeving werd echter versoepeld. Om het volgen van vorming te stimuleren en te belonen, werd daarom in de gemeente Kapellen een vormingsreglement ontwikkeld en goedgekeurd. De kinderbegeleiders kunnen punten verdienen door het bijwonen van vormingen of teamactiviteiten. Deze punten kunnen ze bij de Dienst voor Opvanggezinnen inwisselen tegen extra materiaal voor hun opvang, een beleef!Kapellen cheque of een aankoopbon van een Kapelse supermarkt.

dinsdag 20 februari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: