Blauw Mosselfestijn met massale belangstelling

IMG_5759We laten in het midden wat het meest geapprecieerd werd; de bediening door onze burgemeester, schepenen gemeente- en OCMW raadsleden of de kwaliteit van de Zeeuwse mosselen. Feit is dat op zondag 25 februari zo’n 325 blauwe vrienden en sympathisanten genoten hebben van ons Mosselfestijn. Alle liberale verenigingen hebben zich ingezet zodat iedereen kon genieten van heerlijke portie mosselen eventueel voorafgegaan door oesters of carpaccio. Lekkere pannenkoeken maakten het feest helemaal af. Een speciale vermelding verdienen de mensen in de keuken van dienst: Pieter, Peter, David, Eric, Lucas, Wout, Ingrid en Michaëla die achter schermen zorgden voor de overheerlijke maaltijden.

dinsdag 27 februari 2018
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: